ZUIVER Advocatuur | Personen- en familierecht | Graafseweg 243, Nijmegen | 024-3781621 | info@zuiveradvocatuur.nl
Loading...
Het kantoor 2019-07-20T18:25:25+00:00

ZUIVER Advocatuur

ZUIVER Advocatuur is een jong, gedreven en laagdrempelig kantoor waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Het kantoor is op 1 juni 2017 door mij, mr. Lonneke Cox, opgericht.

Direct na mijn afstuderen ben ik beëdigd en gestart bij een klein kantoor in Nieuwegein waar ik me in eerste instantie op de algemene praktijk toelegde. In deze praktijk maakte ik ook voor het eerst kennis met het personen- en familierecht. In 2011 heb ik de overstap gemaakt naar een middelgroot kantoor in Utrecht, waar ik me verder ben gaan specialiseren in het personen- en familierecht.

‘Ik heb hier bewust voor gekozen aangezien mijn passie in het familierecht ligt. Wat mij aantrekt in het familierecht is het persoonlijke en echt iets kunnen betekenen voor mijn cliënten in één van de moeilijkste tijden van hun leven. Door mijn persoonlijke aanpak en ruime kennis van zaken onderscheid ik me en weet ik een verschil te maken voor mijn cliënten.’

Ik vind het belangrijk dat iedereen de weg naar een advocaat weet te vinden. ZUIVER Advocatuur is laagdrempelig en toegankelijk en je kunt dan ook te allen tijde vrijblijvend en kosteloos contact met me opnemen. Tevens behoort het tot de mogelijkheden om buiten de standaard openingstijden van 9.00 tot 17.30 uur af te spreken in geval dat jou beter uitkomt.

Indien je vragen hebt of meer informatie wilt, neem dan vrijblijvend contact op met me op. Zie hier voor meer informatie